Fiyat Listesi


Fiyatları Görmek İçin Tıklayınız !

Detaylar

Genel Açiklama

ODA
Standart Oda: Merkezi klima, minibar ( 1 litrelik soft drink ve su bulundugundan 3 günde bir degisim ), yangin ihbar sistemi, info kanali, uydu yayinli TV, balkonlu, telefon, banyoda telefon-küvet, saç kurutma makinesi bulunmaktadir. Zemini hali kaplidir.

TESIS
Tesiste 1 adet ana restaurant, 4 adet A la carte restaurant (Osmanli, Italyan, Çin, balik), 1 adet sushi restoran, 1 adet açik yüzme havuzu, 1 adet kapali yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 2 adet su kaydiragi, lobby bar, snack bar, pool bar, fitness center, wellness center, Türk hamami, sauna, jakuzi (SPA merkezinde), masaj ve kese , kuaför, 24 saat oda servisi, mini club (4–11 yas), beach voleybol, 2 adet tenis kortu, masa tenisi, satranç, aquapark, motorlu ve motorsuz su sporlari, dalis okulu, gece ve gündüz animasyon sovlari, kapali disco, telefon ve fax hizmeti, market, kuyumcu, butik, deri ve hediyelik esya magazasi, araba kiralama, doktor ve hemsire, kuru temizleme ve ütü servisi, toplanti salonu, müzik kanali, banana, parasailing, jet ski, kano, sörf (lisans sahiplerine), deniz bisikleti, çocuk büfesi, sezlong, semsiye ve minder imkanlari mevcuttur.

 

Otel Konumu

Kemer Tekirova merkeze, Antalya Havaalani na 70 km, Antalya merkeze 60 km, Kemer e 17 km, Olympos a 15 km, Phaselis e 5 km mesafededir. Denize sifir konumdadir.

 

Konsept Açiklamasi

Tesis Ultra Hersey Dahil sisteminde olup açik büfe kahvalti, geç kahvalti, ögle ve aksam yemegi, aksam yemeginde çocuk büfesi, snack servis, gece snack, pool barda pasta servisi, gözleme saati, A la carte restaurant, 08.00 – 01.00 saatleri arasinda tüm yerli ve belirtilen yabanci alkollü-alkolsüz içecek hizmeti sunulmaktadir.

- 07.00 – 10.00 Kahvalti
- 10.00 – 11.00 Geç kahvalti
- 12.30 – 14.30 Ögle yemegi
- 11.30 – 16.15 Gözleme saati
- 17.00 – 18.00 Pasta servisi
- 11.45 – 16.30 Snack barbeque
- 19.00 – 21.30 Aksam yemegi
- 23.30 – 01:00 Gece snack

Detayli konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarimizdan veya satis danismanlarimizdan alabilirsiniz.

 

Aktivite Açiklama

1 adet çocuk yüzme havuzu, mini club, aksam yemeginde çocuk büfesi, çocuk oyun parki, çocuk animasyon ve sov aktivite hizmetleri, tesisin küçük misafirleri için hazir bulunmaktadir.

*Tenis kortu ( ücretsiz), fitness salonu (ücretsiz), kuaför ( ücretli),
lobby alaninda wireless ( ücretsiz), sinema ( ücretsiz), su sporlari (ücretli), oto ve tekne kiralama ( ücretli) aktiviteler.

 

Plaj Açiklamasi

Kum ve ince çakil özellikteki plaj içerisinde ücretsiz havlu, semsiye, sezlong ve minder hizmeti misafirlere sunulmaktadir.

Özellikler

Otel Özellikleri

A La Carte Restoran..
 
Açik Restoran
Açik Yüzme Havuzu
Animasyon
Araç Kiralama*
 
Asansör
Bar
Basketbol
Çamasirhane*
 
Çocuk Havuzu
Dart
Disko
Doktor*
 
Fitness Center
Fotograf Servisi*
 
Hamam
Jakuzi*
 
Kablosuz Internet
Kapali Yüzme Havuzu
Kuaför*
 
Kuru Temizleme*
 
Market*
 
Masa Tenisi
Masaj*
Mini Club
Motorlu Su Sporlari..
 
Motorsuz Su Sporlar..
Oda Servisi*
 
Otopark
Özel Plaj
Plaj Voleybolu
Sauna
SPA Merkezi
 
Su kaydiragi
Tenis Kortu
Tenis Kortu Aydinla..