Fiyat Listesi


Fiyatları Görmek İçin Tıklayınız !

Detaylar

Genel Açiklama



Toplam 604 oda: 
461 Superior Oda 
47 Dubleks Oda 
56 Aile Odasi 
7 Suit Oda 
24 Deluxe Suit Oda 
2 Tripleks Suit 
1 Kral Dairesi 
6 Engelli Odasi 

Tüm odalarda balkon, hali zemin, elektronik kapi karti, kanepe veya koltuk, Çalisma masasi, mini bar, ulusal ve uluslararasi uydu yayinli TV, TV üzerinden radyo, direkt hatli telefon, özel banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, WC, küvetli veya duslu banyo, banyoda telefon, merkezi klima, elektronik emanet kasasi mevcuttur. Günlük oda temizligi ve havlu degisimi ile haftada 2 kez nevresim degisimi yapilmaktadir. Istek üzerine bebek yatagi odalara yerlestirilir. Tüm odalar sigara içilmeyen odalardir. 

Superior Oda: 46 m² genisliginde, modern dekorasyon ile tasarlanmistir. Deniz, yandan deniz ve kara manzaralidir. Minimum kapasite 2 ve maksimum kapasite 3+1 kisidir.

Dubleks Oda: 75 m² genisliginde, iki katlidir. Bir yatak odasi french bed, diger yatak odasi twin bed ve arada baglanti kapisi yoktur. Ebeveyn yatak odasi üst kattadir, küvet ve wc donanimlidir. Alt kat ise 2 adet single yatak ile Dus ve wc’den olusur. Minimum kapasite 2+2 ve maksimum kapasite 4 kisidir 

Aile Odasi: 60 m² genisliginde. 2 yatak odasi bulunmaktadir. Ebeveyn yatak odasi french yataklidir. Çocuk yatak odasinda 2 single yataklidir ve ara kapilidir. Maksimum kapasite 4 kisidir. 

Suit Oda: 60 m² genisliginde olup bir yatak odasi ve bir oturma odasindan olusmaktadir. Maksimum kapasite 2 +1 . Kara manzaradir. 

Deluxe Suit Oda: 85m² genisliginde iki adet yatak odasi ve bir adet salondan olusmaktadir. Ebeveyn odasi French yataklidir. Banyo Küvet/ WC den olusmaktadir. Çocuk yatak odasi twin yataklidir. Banyosu Dus / Wc’den olusur. Maksimum kapasite 4 kisidir ve kara manzaradir. Agirlikli jakuzilidir. 

Tripleks Suit: 114m² genisliginde, üç katlidir. 2 adet yatak odasi ve bir adet salondan olusmaktadir. Ebeveyn yatak odasi üst kattadir, küvet ve WC donanimlidir. Alt kat ise 2 adet twin yatak ile dus ve WC den olusur. Maksimum kapasite 4 kisidir. Kara Manzaralidir. 
 

Otel Konumu

Stone Group Hotels zincirine ait Royal Holiday Palace 53.000 m² lik alanda kurulmus olup Nisan 2011 tarihinde hizmete açilmistir. Antalya sehir merkezine 17 km, Antalya Hava Limanina 15 km uzaklikta bulunmaktadir.

Konsept Açiklamasi

Pera Lobby Bar 24 saat süresince tüm alkolsüz içecekler ile yerli ve bazi yabanci alkollü içeceklerin bardakta servisi. 
*Sise talep edilen tüm içecekler ücrete tabidir! 
Piano Lobby Bar Piyano esliginde lobimizin o rahatlatici ortaminin tadini çikarin.17.00’den gece yarisi 24.00’e kadar açigiz. 
Amphi Bar Havuz kenarinda bulunan amfi barimiz 10.00’den 21:30’a kadar hizmetinizdedir. (Hava sartlarina bagli) 
Oxygen Disco Bar Saat 23.45 ile 02.30 arasi açik olan diskomuzda DJ’imiz esliginde eglencenin tadini çikarin. 
Bowling Bar 16:30’den 24.00’e kadar Bilardo, Bowling ya da size sundugumuz diger oyunlardan birisini oynarken içeceginizin tadini çikarin. 
Vitamin Bar (Kapali Havuz – SPA) Tüm taze sikilmis meyve sulari ücretli olarak servis edilir. 

Mini barlarda 4 adet Su, 2 adet Maden Suyu, 2 adet Meyve Suyu , 2 adet Cola,2 adet 
Fanta ve 2 adet Bira konur ve günde 1 kez ücretsiz olarak tamamlanir.Minibar ücretlerinde sicak içecek set uplarimiz bulunmaktadir. 

2014-2015 Kis sezonu itibariyle Royal Wings Hotel, Royal Holiday Palace, Royal Dragon Hotel ve Royal Alhambra Palace, Royal Adam Eve ve Royal Taj Mahal tesislerimizde bulunan a la carte restoranlarimizin kullanimlari ücrete tabi olacaktir. 

Yiyecek 

??Sabah Kahvaltisi 07:00 – 10:00 Palace Restoran Zemin kat 
??Geç kahvalti 10:00 – 11:00 Palace Bistro Lobby kati 
??Ögle Yemegi 13:00 – 14:30 Palace Restoran Zemin kat 
? Aksam Yemegi 18:30 – 21:00 Palace Restoran Zemin kat 

Tüm yil boyunca hizmet veren tesislerin bazilarinda; 01.04 - 31.10 tarihleri arasi konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arasi konaklamalarda ise Kis Konsepti uygulanmaktadir. Yaz ve Kis konseptlerinde farkliliklar olabilir. Detayli konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarimizdan veya satis danismanlarimizdan alabilirsiniz.

Aktivite Açiklama

Vapiano (Italyan) Restoran Italyan lezzetinin zevkli örnekleri, ideal ortamiyla Vapiano A la Carte Restaurant’da 18:30’dan 21.30’ye kadar sunulmaktadir. 
Hashi (Uzakdogu) Restoran Birbirinden farkli lezzetleri ile Uzakdogu A la Carte Restoran’imiz 18:30 ile 21.30 saatleri arasi hizmetinizdedir.. 
Lal (Ocakbasi ) Restaurant Türk Mutfaginin essiz lezzetlerini tadarken, kendinizi büyülü bir Türk Gecesinde Türk Misafirperverligi ile simartmaniz için 18:30’dan 21.30’ye kadar açigiz. 
El Torito (Meksika) Restaurant Meksika mutfagindan sizin için seçtigimiz lezzetler El Torito’da sizi bekliyor, 18:30’dan 21.30’ye kadar açigiz. 
Deep Blue Restaurant ( Balik Rstauranti) 18:30--21:30 

Kapali Yüzme Havuzu 
Kisin havuz keyfi çikarmak isteyen konuklarimiza isitilan kapali havuzumuzun derinligi 140cm ve yüzey alani 
300.m² dir. 16 m²lik çocuk havuzu 35 cm derinliginde olmak üzere kapali havuzun bir bölümünde bulunmaktadir. 
Ayrica kapali havuzumuzda 2 adet jakuzi bulunmaktadir ve her bir jakuzinin yüzey alani 15 m²’dir. kapali yüzma havuzu 1 Nisan itibari ile 31.10.2015 yaz sezonunun baslamasi ile kapalidir. 


Çocuk Kulubü 
04 - 12 yas arasi çocuklardan olusur. Bu kategori içerisinde genellikle ailelerinden hala kopamamis ve tüm ihtiyaçlari ebeveynleri tarafindan karsilanan çocuklara hizmet vermektedir. Çalisma saatleri 10:00 – 12:00 ögleden sonra 14.30- 17.00 arasindadir. 



 

Plaj Açiklamasi

denize sifirdir.

Özellikler

A La Carte Restoran..

Açik Restoran*

Açik Yüzme Havuzu

Animasyon

Aqua Park

Araç Kiralama*

Asansör

Bar

Bar*

Bilardo*

Bowling*

Buhar Odasi

Çamasirhane*

Çocuk Bakicisi*

Dart

Denize sifir

Disko

Disko*

Doktor*

Fitness Center

Hamam

Internet Cafe*

Jakuzi

Kuaför*

uru Temizleme*

Lunapark

Market*

Masa Tenisi

Masaj*

Mini Club

Motorlu Su Sporlari..

Motorsuz Su Sporlar..

Özel Plaj

Plaj Voleybolu

Royal Princess

Sauna

SPA Merkezi

Tenis Kortu

Tenis Kortu Aydinla..