Fiyat Listesi


Fiyatları Görmek İçin Tıklayınız !

Detaylar

80.000 m2 Alana Kurulu Tesis Güvercinlik Mevkiinde Mayis 2016 Yilinda Hizmet Vermeye Baslayacaktir.

 

Oda

 

Tesiste Toplam 393 Oda + 7 Villa Bulunmaktadir.Tüm Odalarda Elektronik Kapi Kilit Sistemi ve Kapi Zili, Içerden Kontrollü Rahatsiz Etmeyiniz Butonu, Yangin Alarm Sistemi ve Otomatik Yangin Spring Sistemi, Minibar, Oda ve Banyo Telefonu, Tuvalet ve Çalisma Masasi, Su Isiticisi, Çay ve Kahve Seti, LCD Tv Uluslararasi Çok Kanalli HD Uydu Yayini, Müzik Yayini, Ücretsiz Kesintisiz WIFI/ Kablosuz Internet,Merkezi Klima , Standart Üzeri Ölçülerde Tek veya Çift Kisilik Yatak , Yatakli Koltuk, Elektronik Kasa, Balkon ve Balkon Oturma Grubu, Dusakabin, Makyaj ve Tras Aynasi,Ütü ve Ütü Masasi, Saç Kurutma Makinasi, Valizlik ve Genis Gardrop, Özel Tasarlanmis Mefrusat Malzemeleri, Ketenler ve Havlular, Kaliteli Zengin Içerikli Buklet Malzemeleri, Bornoz ve Terlik, Odalarda Seramik ve Parça Hali Zemin, Banyolarda Mermer Zemin ve Baskül Bulunmaktadir.

Standart Oda: Tamami Deniz Manzarali 40 m2'den Baslayan Odalarda Tüm Odalarda Sunulan Standart Donanim ve Ekipmanlar Bulunmaktadir. French Yatak ve Twin Yatak Seçenekleri Bulunmaktadir.Twin Yatak Ölçüleri 140x210. French Yatak Ölçüleri 200x210'dur. French Yatakli Odalarda Yatak Odasindan Cam Duvarla Ayrilmis Banyo Bulunmaktadir. ( Standart Odalarin 2 Adedi Birbiriyle Baglantili , 4 Adeti ise Engelli Misafirlere Uygun Olarak Dizayn Edilmistir.) 

Superior Oda: Tamami Deniz Manzarali 51 m2'den Olusan Superior Odalarin French Yatak ve Twin Yatak Seçenekleri Bulunmaktadir.French Yatakli Odalarda Yatak Odasindan Ayrilmis Banyo Bulunmaktadir.French Yatak Ölçüleri 200x210, Twin Yatakli Odalar ise 140x210'dur. Superior Odalarda Tüm Odalarda Sunulan Standart Donanim ve Ekipmanlar Bulunmaktadir. Ialve Olarak 51 m2'lik Odalarin Banyolari Çift Lavaboludur.

Family Oda: Tamami Deniz Manzarali 54 m2'den Olusan Family Odalarda , 1 Adet Ebeveyn Odasi ( French Yatakli ve 1 Adet Çocuk Yatak Odasi - Twin Yatakli ) ve 2 Ayri Banyo Bulunmaktadir. Çift Kisilik Yatak Ölçüleri 200 x 210, Ikiz Yataklar ise 110 x 200'dur. Family Odalarda Tüm Odalarda Sunulan Standart Donanim ve Ekipmanlar Bulunmaktadir.Standart Donanimlara Ilaveten Çocuk Odasinda LCD TV ve Çocuk Gardrobu Bulunamaktadir. Ayrica Çocuklar için Özel Tasarlanan Buklet Setup'i Sunulmaktadir.

Deluxe Oda: Tamami Deniz Manzarali 80-85m2'den Olusan Deluxe Odalarda 1 Adet French King Yatak Bulunmaktadir.Yatak Ölçüleri 200x210'dur.Deluxe Suitlerde Tüm Odalarda Sunulan Standart Donanim ve Ekipmanlar Bulunmaktadir.Standart Donanimlara Ilaveten Gardroplu Özel Giyinme Odasi, Rahat Oturumlu L Oturma Koltugu ve Banyoda Hem Dus ve Küvet Bulunmaktadir.Banyo ve WC Mekanlari Ayri Olarak Dizayn Edilmistir. Deluxe Odalarin 10 Tanesinde Jakuzi Bulunmaktadir.

Deluxe Family Suit Oda : Deniz Manzarali 90 m2'den Olusan Family Suitlerde Özel Olarak Dizayn Edilmis Genis Oturma Odasi ve 2 Adet Yatak Odasi Bulunmaktadir. French Yatak Ölçüleri 200x210, Twin Yataklar 110x200'dür. Family Suitlerde Tüm Odalarda Sunulan Standart Donanim ve Ekipmanlar Bulunmaktadir. Standart Donanimlara Ilaveten Ayri Olarak Ebeveyn ve Çocuk Banyosu, Oturma Odasinda, Ebeveyn Odasinda ve Çocuk Odasinda LCD TV Bulunmaktadir. Ayrica Oturma Odasinda  6 Kisilik Yemek Masasi, Büyük Bir Oturma Grubu ve Kitchenet Mutfak Misafirlerin Kullanimina Sunulmaktadir.

Exclusive Villa: Genel Alani 200 m2 ve 2 Kattan Olusan Exclusive Villalarin Giris Katinda Amerikan Mutfak ve Oturma Salonu, Bakici Odasi ve Banyosu, Üst Katinda ise 2 Yatak Odasi ve 2 Banyosu Bulunmaktadir.Exclusive Villalar Özel Giyinme Odasi, Teras ve Özel Havuza Sahiptir. Exclusive Villa'larin Yatak Odalarinda Balkon Bulunmaktadir. Yatak Odalarinda LCD TV, Oturma Salonunda 6 Kisilik Yemek Masasi, Büyük Bir Oturma Grubu ve Kitchenet Mutfak Misafirlerin Kullanimina Sunulmaktadir. Oturma Odasinda DVD ve Surround Ses Sistemi Vardir.Buklet ve Misafir Malzemeleri Üst Kaliteli ve Ithal Ürünlerden Seçilmistir.Minibar ve Oda Ikramlari Daha Özel ve Çok Çesitlidir. Exclusive Villalar Denize ve Yesile Bakmaktadir. Ücretsiz Butler ve Buggy Sunulmaktadir.

Superior Villa: Bahçe Içerisinde Yer Alan, Genel Alani 300 m2 ve 3 Kattan Olusan Superior Villalarin Alt Katinda Amerikan Mutfak ve Oturma Salonu, Sauna ve Banyo Bulunmaktadir. 1. ve 2.Katinda 2ser Yatak Odasi ve Banyo Bulunmaktadir. Superior Villalar Özel Giyinme Odasi, Teras ve Özel Havuza Sahiptir. Superior Villalarin Yatak Odalarinda Balkon, Ebeveyn Banyolarinda Jakuzi, Odalarda LCD TV, Oturma Salonunda 6 Kisilik Yemek Masasi, Büyük Bir Oturma Grubu ve Kitchenet Mutfak Misafirlerin Kullanimina Sunulmaktadir.Oturma Odasinda DVD ve Surround Ses Sistemi Vardir. Buklet ve Misafir Malzemeleri Üst Kaliteli ve Ithal Ürünlerden Seçilmistir. Minibar ve Oda Ikramlari Daha Özel ve Çok Çesitlidir. Superior Villalar Denize ve Yesile Bakmaktadir.Ücretsiz Butler ve Buggy Sunulmaktadir.

Presidential Villa: Bahçe Içerisinde Yer Alan Genel Alani 530 m2 3 Kattan Olusan Presidential Villa'nin Alt Katinda Amerikan Mutfak, Oturma Odasi, Hamam, Sauna Bulunmaktadir.1.ve 2. Katinda 65 m2'lik Master Yatak Odasi ve 2'ser Adet Yatak Odasi Bulunmaktadir.Presidential Villa, Türk Hamami, Sauna , Asansör, Özel Havuz ve Güneslenme Terasi ve Verandaya Sahiptir. Villa'nin Yatak Odalarinda Balkon Bulunmaktadir. Presidential Villa'nin Master Odalarinin Banyosunda Jakuzi, Odalarda LCD TV, Oturma Salonunda 6 Kisilik Yemek Masasi , Büyük Bir Oturma Grubu ve Kitchenet Mutfak Misafirlerin Kullanimina Sunulmaktadir. Oturma Odasinda DVD ve Surround Ses Sistemi Vardir. Buklet ve Misafir Malzemeleri Üst Kaliteli ve Ithal Ürünlerden Seçilmistir. Minibar ve Oda Ikramlari Daha Özel ve Çok Çesitlidir. Presidential Villa Denize ve Yesile Bakmaktadir.Ücretsiz Butler ve Buggy Sunulmaktadir.

 

Havuz & Plaj

 

Tesiste Açik Ana Yüzme Havuzu, Açik ve Kapali Yüzme Havuzu ( Isitmali ), Çocuk Yüzme ve Oyun Havuzu, Su Kaydirakli Düsme Havuzlari, Bröveli Cankurtaran Hizmeti, Ücretsiz Plaj Havlusu Bulunmaktadir. Ayrica 350 Mt Deniz Sahili Özel Kumsal Bulunmaktadir. Plajda Sezlong, Güneslikler, Plaj Havlusu, Bröveli Can Kurtaran Hizmeti Verilmektedir. Yat Baglama Imkani (Ücretli ), Özel Yat Servisleri ( Ücretli ) Olarak Sunulmaktadir.

AQUAPARK/ SU PARKI
* Aquapark Aktiviteleri
* 4 Adet Yetiskinler için Özel Dizayn Edilmis Su Kaydiragi
* 4 Adet Çesitli Yas Kategorileri için Özel Dizayn Edilmis Su Kaydiragi
* Egitimli ve Bröveli Profesyonel Görevliler
* Çocuk Eglence Havuzlari

 

Spor Animasyon Aktivite

 

EGLENCE VE AKTIVITE ( GÜNDÜZ )
Havuz Aktiviteleri, Dans Gösterileri, Masa Tenisi, Uygulamali Step Aerobik ve Dans Kurslari, Yoga ve Pilates Dersleri, Su Jimnastigi, Plaj Voleybolu ve Su Topu ( Ödüllü Turnuvalar ), Mini Futbol, Basketbol, Fitness Club, Tenis Dersleri, Yüzme Dersleri, Dalgiç Kurslari ( Ücretli ), 2 Tenis Kortu, Raket ve Isiklandirma Hizmeti (Ücretli), Gameland Elektronik Oyunlar ( Ücretli ), Dart, Boccia Oyunlari, Tavla, Kagit Oyunlari, Satranç, Kütüphane Kösesi, Playstation(Ücretli ), DVD Kiralama Hizmeti ( Ücretli ), Motorsuz Su Sporlari( Deniz Bisikleti, Kano, Lisans Sarti ile Sörf Imkani ), Dalgiç Kulübü ( Ücretli ), Motorlu Su Sporlari, Lisans Sarti ile Kataraman ( Ücretli ) Olarak Sunulmaktadir

EGLENCE VE AKTIVITE ( GECE )
*Show Center, Temali Özel Partiler ve Özel Eglence Geceleri, Kaliteli Canli Müzik Gruplari, Plaj Partileri, Show Sonrasi Eglence Imkanlari, Kaliteli Show Gruplari Sunulmaktadir.

BeFINE SPA
* Bay ve Bayan Soyunma Giyinme Üniteleri, Resepsiyon ve Karsilama Hizmeti, Kilitli Soyunma Dolaplari, BeFine Spa Info / Bilgilendirme Hizmeti, Kapali Isitmali Yüzme Havuzu, Açik Isitmali Yüzme Havuzu, Dinlenme Teraslari, Türk/ Osmanli Hamami, Sauna, Buhar Odasi,Kar Çesmesi, Sok Duslari,Son Teknolojik Aletler ve Profesyonel Ekip ile Fitness Hizmetleri Bulunmaktadir. Ayrica Kisiye Özel Hamam ve Sauna Hizmetleri ( Ücretli ), Kese (Ücretli), Köpük(Ücretli), Özel Terapi( Ücretli ), Masaj Terapileri (Ücretli ), Özel Dizayn Edilmis Sik Masaj Odalari ( Ücretli ),Deniz Manzarali Masaj Odalari ( Ücretli ), VIP Masaj Odalari ( Ücretli ), Masaj Seçenekleri ( Ücretli ), Güzellik Merkezi ( Ücretli ), Cilt Bakimi (Ücretli), Yüz Bakim Hizmetleri ( Ücretli ), Çesitli Terapi Programlari ( Ücretli ), Bay ve Bayan Kuaför Salonu ( Ücretli ), Cilt ve Yüz Bakim Hizmeleri ( Ücretli), Özel Paket Terapi Programlari ( Ücretli ), Bakim Kürleri, VIP Masaj Odasi Kullanimi Ücretli Olarak Sunulmaktadir.

 

Ücretli Aktiviteler

 

Telefon ve Fax Hizmeti, Çamasir Yikama, Kuru Temizleme ve Ütü Hizmeti,Late Check-Out, Araç Kiralama ve Özel Transfer Istegi, Yat Kiralama ve Yat Baglama Hizmeti, Alisveris Merkezi ve Dükkanlar, Nargile, Fotografçilik Hizmetleri, Doktor Hizmeti, Bebek Arabasi ve Bebek Telsizi Ücretli Hizmetlerdir. Alisveris Merkezinde Market, Bay ve Bayan Butikleri, Deri Magazasi, Çanta ve Ayakkabi Magazasi, Optik Magazasi, Kuyumcu, Gümüs ve Hediyelik Esya Magazalari, Rent a Car Deski, Tattoo ve Dövme, Hediyelik Esya Stantlari, Fotograf Stüdyosu, Nargile Localari Bulunmaktadir.

 

Ücretsiz Aktiviteler

 

Kablosuz Internet/ Business Center Ücretsiz WIFI Hizmeti, Otopark,Odalarda Hosgeldiniz Hediye ve Ikramlari,Hizmeti Günlük Olarak Yapilan Yatak ve Oda Dezenfeksiyonu,24 Saat Kesintisiz Misafir Iliskileri Çagri Merkezi Hizmeti, Sahile ve Havuz Basina Ring Shuttle Servisi,Ücretsiz Olarak Sunulmaktadir.

 

Çocuk

 

TINI KIDS CLUB
0-3 Yas Ebeveyn ile Birlikte 4-12 Yas Dahil Çocuk Bakim ve Eglence Olanaklari
* Konusunda Profesyonel Kadro ile Gün Boyu Hizmet
* Farkli Dilleri Konusabilen Personel
* Farkli Yas Kategorileri için Uygun Aktivite ve Animasyon Imkanlari
* Bebek Bakicisi ( Ücretli )
* Mini Showlar, Egitici ve Gelistirici Eglenceler
* Her Gece Çocuk Discosu
* Bebek Telsizi ( Ücretli )

 

Not

 

Tesise Evcil Hayvan Kabul Edilmemektedir.

BALAYI KONSEPTI
*VIP Karsilama ve Odaya Eslik Edilmesi
*Kapi Girisi Süsleme
*Odaya Canli Çicek 
*VIP BUKLET
*A'la Carte Restoran Rezervasyonlarinda Öncelik Taninmasi ve Masa Süslemesi
*Balayi Çiftleri için Konaklamalari Süresince Bir Kez A'la Carte Restoranda Özel Kahvalti ( Rezervasyonlu )
*Özel Banyo ve Oda Süslemesi ( Kalpli Yastik , Saten Çarsaf Takimi )
*BeFine Spa'da Özel Indirim
*VIP Set-up ( Meyve- Kalpli Pasta- Tatli Tabagi- Köpüren Sarap)

 

Konaklama

 

HIGH CLASS ULTRA HERSEY DAHIL
07:00-11:00- Kahvalti ( Parkfora / Ana Restoran - Açik Büfe)
12:30-14:30- Ögle Yemegi ( Parkfora / Ana Restoran - Açik Büfe )
19:00-22:00- Aksam Yemegi ( Parkfora / Ana Restoran - Açik Büfe )
00:00-03:00- Gece Yemegi ( Parkfora / Ana Restoran - Açik Büfe )

A'LA CARTE RESTORAN
12:00-16:00- Ögle Yemegi- Snack ( Begonvil Restoran-Pide, Gözleme, Börek Çesitleri )
12:00-16:00- Ögle Yemegi- Snack ( Pascarella Restoran-Döner, Hamburger,Pizza, Makarna Çesitleri )
19:00-22:00- Italyan Restoran ( Pascarella Restoran-Rezervasyonlu )
19:00-22:00- Balik Restoran ( Begonvil Sea Food Restoran- Rezervasyonlu )
19:00-22:00- Asya Restoran ( Sunset Asya A'la Carte Restoran- Rezervasyonlu/ Kuver Ücretli )
19:00-22:00- Steak ve Dry Aged Et Restoran ( The Beef Grill Club- Rezervasyonlu / Kuver Ücretli )

Oda Servisi Menüden Tüm Gün Ücretli Olarak Sunulmaktadir.

CAFE & BARLAR
24 Saat: Lobby Bar
12:00-03:00- Irish Pub
10:00-23:30- Bebek Kahvesi
21:00-24:00- Show Bar
10:00-20:00- BeFine Vitamin Bar
10:00-18:30- Pool Bar
10:00-18:30- Beach Bar
10:00-18:30- VIP Cabana's Bar
16:00-23:30- Cafe de Pina ( Pastane )
11:00-23:30- Gelato Dondurmaci & Waffle 

ULTRA ALL INCLUSIVE YIYECEK VE IÇECEK KONSEPTI
* Tüm Servislerde Yüksek Hijyen Standartlari
* Tüm Ünitelerde Günlük ve Taze Ürünlerden Imal Edilen Yiyecek ve Içecek Çesitleri
* 24 Saat Açik Yiyecek ve Bar Servisleri
* Odalarda Minibar ve Çay Kahve Seti
* Zengin Ara Ögün Ikramlari
* Zengin Gece Büfesi
* Lobby, Bar ve Snack Restoranlarda Masaya Servis
* Tüm Yiyeceklerde ve Içeceklerde Markali ve Kaliteli Yerli ve Ithal Ürün Çesitleri
* Tüm Barlarda Alkollü Içecek Servislerinin Yaninda Aperatif Yiyecek Imkanlari ( Cips, Çerez, Zeytin v.b )
* Menü ve Açik Büfelerde Alerjen Ürünler Etiketleme Sistemi Uygulanmaktadir.
* Dondurma ve Waffle Ikrami
* Odalarda VIP ve Repeat Misafirlere Özel Muhtelif ve Zengin Ikramlar
* Tüm Barlarda 12 Yillik Yabanci Içkiler Konsept Dahilinde Ücretsizdir.
* Lobby ve Lounglarda Çay- Kahve Ikrami ile Birlikte Cookies 

TALEBE GÖRE ÜCRETLI SUNULAN YIYECEK VE IÇECEK HIZMETLERI
* Gün Boyu Yiyecek ve Içecek Sunumlari ile VIP Cabana Kiralama Imkani
* Show Center'da Alternatifli Hizmet ve Fiyatlari ile Loca Kiralama Imkani
* Ikramlar Hariç Olmak Üzere, Sise ile Servisi Istenen Yabanci Alkollü Içecekler
* 12 Yilligin Üzerindeki Içkiler ve Lüks Yabanci Alkollü Içecekler
* Beef Grill Club ve Asya A'la Carte Restoran'da ( Kisi Basi Kuver Ücreti )
* A'la Carte Restoran'larda Somalier Sunumu ile Kaliteli Sarap Servisi

A'LA CARTE RESTAURANT SERVISLERI 
( Balik, Asya, Italyan ve Beef Grilll Club Olmak Üzere 4 Adet A'la Carte Restoran Mevcuttur.)

* Kapi Karsilama ve Masaya Eslik Edilmesi ( Rezervasyon Gereklidir. )
* Menüden Seçmeli Siparis Imkani
* Temaya Uygun Atmosfer ve Dekorasyon
* Konaklama Süresince Birer Kez Asya ve Beef Grill Club Haricindeki Diger 2 A'la Carte Restorani Ücretsiz Deneyimleme Imkani ( Rezervasyonlu)
* Yerli Alkollü Içeceklerde Alternatifli Marka Seçme Imkani Sunulmaktadir.
* Tüm Saraplar '' Ücretli '' Olarak Servis Edilmektedir.
* Kaliteli ve Üst Segment Yerli ve Yabanci Alkollü ve Alkolsüz Içecekler
* Tüm Barlarda 12 Yillik Yabanci Içkiler Ücretsiz Olarak Servis Edilmektedir.

AÇIK BÜFE RESTORAN SERVISLERI ( Parkfora Ana Restoran )
* Kapi Karsilama
* Son Trendlere Uygun ve En Üst Mutfak Teknolojisine Uygun Dizayn Edilmis Büfeler
* Genis ve Ferah Körfez Manzarali Açik ve Kapali Mekan Oturma Alani
* Kahvaltida Masaya Sicak ve Soguk Içecek Servisi
* Sabah Taze Sikilmis Portakal Suyu Servisi
* Geç Kahvalti Servisi
* Tüm Ögünlerde Maksimum Zengin Yiyecek ve Içecek Çesitleri
* Tüm Ögünlerde Aninda Firindan Unlu Mamüller ve Ekmek Servisi
* Tüm Ögünlerde Aninda Hazirlanan Yemek Çesitleri
* Öglen ve Aksam Zengin Izgara Et Çesitleri Sunumu
* Öglen ve Aksam Firindan Pide Çesitleri
* Tüm Ögünlerde Taze Peynir ve Sarküteri Kesimi
* Her Gece Showlu Et Ürünleri Kesim Büfesi
* Kaliteli Üst Segment Yerli ve Yabanci Alkollü ve Alkolsüz Içecekler
* Alternatif Markalarda Kaliteli Sarap Çesitleri

**Yukarida Belirtilen Outlet Isimleri ve Hizmet Verme Saatleri Otel Yönetimince Sezona Bagli Olarak Degistirilebilir.

Özellikler

  • Ana Restaurant ( Açik )
  •  
  • Ana Restaurant ( Kapali )
  •  
  • A la Carte Restaurant*
  • Bar
  •  
  • Oda Servisi*
  •  
  • Disco
  • Toplanti Salonu*
  •  
  • Kuaför*
  •  
  • Doktor*
  • Market*
  •  
  • Magaza*
  •  
  • Çamasir Hizmetleri*
  • Kuru Temizleme*
  •  
  • Otopark
  •  
  • Araç Kiralama*
  • Uyandirma Servisi
  •  
  • Ütü*
  •  
  • Taksi*
  • Asansör
  •  
  • Alisveris*
  •  
  • Restaurant
  • Havuz Bar
  •  
  • Cafe
  •  
  • Fotograf*
  • Wi-Fi (Odalarda)*
  •  
  • Wi-Fi (Genel Alan)
  •  
  • Emanet Kasa*
  • Oyun Salonu*
  •  
  • Havalimani Servisi*

Aktivite ve Eglence Özellikleri

  • Spa*
  •  
  • SPA Merkezi*
  •  
  • Hamam
  • Sauna
  •  
  • Açik Yüzme Havuz
  •  
  • Su Kaydiragi
  • Kapali Yüzme Havuz
  •  
  • Aqua Park
  •  
  • Fitness Center
  • Animasyon
  •  
  • Elektronik Oyunlar*
  •  
  • Dart
  • Masa Tenisi
  •  
  • Basketbol
  •  
  • Plaj Voleybol
  • Tenis Kortu / Aydinlatmali*
  •  
  • Tenis Kortu / Aydinlatmasiz
  •  
  • Masaj*
  • Okçuluk
  •  
  • Boccia
  •  
  • Jet Ski*
  • Katamaran*
  •  
  • Banana*
  •  
  • Parasiling*
  • Rüzgar Sörfü*
  •  
  • Kano
  •  
  • Dalis Okulu*
  • Deniz Bisikleti
  •  
  • Tenis Sahasi
  •  
  • Canli Eglence
  • Hava Alani Servis*
  •  
  • Dalis*
  •  
  • Su Jimnastigi

Çocuk Aktiviteleri

  • Mini Disco
  •  
  • Çocuk Havuzu
  •  
  • Mini Club
  • Oyun Parki
  •  
  • Çocuk Oyun Alanlari
  •  
  • Bebek Bakicisi*
  • Çocuk Oyun Parki
  •  
  • Mini Kaydirak

Oda Özellikleri

  • Seramik Zemin
  •  
  • Merkezi Klima
  •  
  • Lcd TV
  • Telefon
  •  
  • Saç kurutma makinasi
  •  
  • Minibar
  • Safe box
  •  
  • Dusakabin Banyo
  •  
  • Internet

Havuz Özelikleri

  • Sezlong
  •  
  • Minder
  •  
  • Havlu
  • Semsiye
  •  
  • Açik Havuz

Plaj Özellikleri

  • Özel Plaj
  •  
  • Kum Çakil
  •  
  • Sahilde Pavilion*
  • Iskele
  •  
  • Kum Plaj
  •  
  • Motorlu Su Sporlari*
  • Motorsuz Su Sporlari*

(*) Ücretli Hizmetler