Fiyat Listesi


Fiyatları Görmek İçin Tıklayınız !

Detaylar

Genel Açiklama


Toplam 579 oda: 
395 Superior Oda, 46 Ara kapili Aile Oda,48 Dublex Alhambra Oda,60 Family Suite,22 Junior Suite,3 King Suit 

Tüm odalar balkonlu, hali kapli, elektronik kapi karti, kanepe ve koltuk, minibar, ulusal ve uluslararasi uydu yayinli TV, TV üzerinden radyo, direk telefon, özel banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, WC, küvetli banyo, banyoda telefon, merkezi klima, elektronik emanet kasasi mevcuttur. Günlük oda temizligi ve havlu degisimi ve üç günde bir nevresim degisimi yapilmakta ve istek dogrultusunda odalara ücret karsiligi bornoz ve ücretsiz terlik verilmektedir. Istek üzerine bebek yatagi odalara yerlestirilir. Tüm odalar sigara içilmeyen odalardir. 

Superior Oda : 40-46 m² genisliginde, modern dekorasyon ile tasarlanmistir. Sigara içilmeyen odalar misafirlerimizin tercihlerine sunulmustur. Deniz, yandan deniz ve kara manzaralidir. Minimum kapasite 2 ve maksimum kapasite 3+1 kisidir. 

Dublex Aile Odasi: 80 m² genisliginde, iki katlidir. Ebeveyn yatak odasi french bed, diger yatak odasi twin bed ve arada baglantili kapi yoktur. Ebeveyn yatak odasi üst kattadir ve dus-küvet ve wc donanimlidir.Alt katta ise twin yatak ile dus ve wc’den olusur. Ergonomik ve özel dekorasyonu ile çocuklariniza evlerindeki dinlenme konforunu yasatir. Yandan deniz ve kara manzaralidir. Minimum kapasite 2+2 ve maksimum kapasite 4 kisidir. 

Ara Kapili Aile Odasi : 72 m² genisliginde, 2 yatak odasindan olusur.. . Ebeveyn yatak odasi french bed, diger yatak odasi twin bed ve arada baglantili kapi mevcuttur Küvet ve Wc donanimiyla tek banyo mevcuttur. Yandan deniz ve kara manzaralidir. Minimum kapasite 2+2 ve maksimum kapasite 4 kisidir. 

Alhambra Suite : 63 m² genisliginde 1büyük odadan olusmakta olup , odada french bed, twin bed oturma kösesi ve 1 adet küvetli banyo olarak özel malzemeleri ile donatilmistir. maksimum kapasite 3+1 kisidir. 

Junior Suite : 70 m² genisliginde, bir yatak odasi ve bir oturma odasindan olusur.Her iki odada da dus ve wc, yatak odasinda jakuzi vardir. Minimum kapasite 2 ve maksimum kapasite 2+1 kisidir .Tüm junior suite odalar deniz manzaralidir.

Otel Konumu

Stone Group Hotels zincirine ait Royal Alhambra Palace 60.000 m² lik alanda kurulmus olup Haziran 2012 tarihinde hizmete açilmistir. Side sehir merkezine 9 km, Manavgat Sehir merkezine 14 km Antalya Hava Limanina 40 km uzaklikta bulunmaktadir.

Konsept Açiklamasi

Lobby Bar 17:00-24:00 saatleri hizmetinizde olan genis oturma alanlariyla Lobby Bar’da yerli ve yabanci içki çesitlerimizi, kokteyllerimizi yudumlayabilir, sicak içecek ikramlarimizla koyu sohbetlerinizde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. . 
Disco Enegry Bar En yeni müzikler ve zengin bar mönüsü ile 24:00 – 02:30 arasinda hizmetinizdedir. 
Piano 10:00 - 24:00 arasi 
Bowling Bar 24:00 saat açik konsept geregi tüm yerli ve kismi ithal içecek servisi verilmektedir. 
Fetucini Italyan Restoran Italyan mutfaginin seçkin çesitleri, muhtesem deniz ve bahçe manzarasiyla misafirlerimize unutulmaz romantik aksam yasatacaktir. 
Miyako Uzakdogu Restoran Uzakdogu mutfaginin seçkin çesitleri sunulmaktadir. Uzakdogu’nun bu geleneksel mutfagini denemelisiniz. 
Kuzine Türk Restoran Essiz Türk ve Osmanli mutfaginin yemek kültürünü ve en güzel örneklerini sundugumuz restoranimiz otantik havasiyla sizleri büyüleyecektir. 
Captain Balik Restoran Taze Akdeniz baliklari ve denizlerimizin mahsulleri zengin içki çesitlerimiz ile beraber sohbetlerinizi farkli mekâni ile renklendiriyor. 
La Viva Fiesta Meksika Restaurant Meksika mutfagindan sizin için seçtigimiz lezzetler sizi bekliyor. 

2014-2015 Kis sezonu itibariyle Royal Wings Hotel, Royal Holiday Palace, Royal Dragon Hotel ve Royal Alhambra Palace tesislerimizde bulunan a la carte restoranlarimizin kullanimlari ücrete tabi olacaktir. 

Sabah Kahvaltisi 07:00 – 10:00 Alhambra Ana Restoran Zemin kat 
Geç kahvalti 10:00 – 11:00 Bistro Restoran -1 kat 
Ögle Yemegi 13:00 – 14:30 Alhambra Ana Restoran Zemin kat 
Çocuk Restoran 18:00 – 19:00 Pinochio Restoran Zemin kat 
Aksam Yemegi 19:00 – 21:30 Alhambra Ana Restoran Zemin kat 
Gece Yemegi 24:00 – 07:00 Bistro Restoran -1 kati 
Pastane 16:00 – 24:00 Lili Pastanesi -1kati 

Tüm yil boyunca hizmet veren tesislerin bazilarinda; 01.04 - 31.10 tarihleri arasi konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arasi konaklamalarda ise Kis Konsepti uygulanmaktadir. Yaz ve Kis konseptlerinde farkliliklar olabilir. Detayli konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarimizdan veya satis danismanlarimizdan alabilirsiniz.

Aktivite Açiklama

Kapali Yüzme Havuzu 
Kisin havuz keyfi çikarmak isteyen konuklarimiza isitilan kapali havuzumuzun derinligi 140cm ve 460 m² dir. 10 m²lik çocuk havuzu 35 cm derinliginde olmak üzere kapali havuzun bir bölümünde bulunmaktadir. 
Ayrica kapali havuzumuzda 1 adet jakuzi bulunmaktadir ve 1 m derinliginde 10 m²’. 01.04--31.10 2015 tarihleri arasi hizmete kapalidir. 

Çocuk Kulübü 
04 - 12 yas arasi çocuklardan olusur. Bu kategori içerisinde genellikle ailelerinden hala kopamamis ve tüm ihtiyaçlari ebeveynleri tarafindan karsilanan çocuklara hizmet vermektedir. Çalisma saatleri 10:00 – 12:00 ögleden sonra 14.30- 17.00 arasindadir. 

 

Plaj Açiklamasi

Otelin özel plaj alani bulunmaktadir. Plajda sezlong, semsiye servisi mevcuttur.

Özellikler

Açik Restoran*

Açik Yüzme Havuzu

Animasyon

Aqua Park

Araç Kiralama*

Asansör

Bar

Bilardo*

Bowling*

Buhar Odasi

Çamasirhane*

Çocuk Havuzu

Dart

Disko

Doktor*

Fitness Center

Hamam*

Kapali Yüzme Havuzu

Kuru Temizleme*

Lunapark

Market*

Masa Tenisi

Masaj*

Mini Club

Mini Futbol

Motorlu Su Sporlari..

Motorsuz Su Sporlar..

Oda Servisi*

Otopark

Oyun Salonu*

Özel Plaj

Plaj Voleybolu

Sauna*

SPA Merkezi

Tv Salonu

Uyandirma Servisi