Fiyat Listesi


Fiyatları Görmek İçin Tıklayınız !

Detaylar

Genel Açiklama

Dogal çam ormanlari içindeki bu 600 odali lüks tesis, Besgöz Nehri'nin yaninda bölgenin en sakli plajlarindan birine uzaniyor. Misafirlerimiz, Titanic Deluxe Hotel'in her noktasina hakim bu muhtesem doga manzarasini, özenle konumlanmis bes restoran ve on dört barimizda, gastronomik lezzetler esliginde yasayabilecekler. 
Titanic Deluxe Belek'te tatilinizin muhtesem geçmesi için alisilagelen tüm imkanlarin yaninda, saglikli yasam için tam donanimli 13.000 metrekarelik bir Spa ve Fitness Merkezi ile is toplantilari için hazirlanan 8500 metrekarelik toplanti ve kongre merkezi de bulunuyor. 

ODA ÖZELLIKLERI: 

STANDART ODA 
-Standart oda akarsu veya golf sahasi manzaralidir. -Oda 34m2 genisligindedir. -Oda da bir adet banyo (dus) bir adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da 2 tek yatak veya 1 çift kisilik yatak mevcuttur. -Odanin 4 m2 genisliginde balkonu mevcuttur. -Oda tipi ana binada yer almaktadir. -Bu oda tipinden tesisde 250 adet bulunmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler :Mini bar,Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi bulunmaktadir. 

SUPERIOR ODA 
-Superior oda akarsu veya golf sahasi manzaralidir. -Oda 39 m2 genisligindedir. -Oda da bir adet banyo (dus) bir adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da 2 tek yatak veya 1 çift kisilik yatak mevcuttur. -Odanin 4 m2 genisliginde balkonu mevcuttur. -Oda tipi ana binada yer almaktadir. -Bu oda tipinden tesisde 225 adet bulunmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar,Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi bulunmaktadir. 

RIVER SIDE ODA ( Jakuzili oda tahsisi tesis insiyatifindedir. ) 
-Oda tipi akarsu manzaralidir. -Oda 46 m2 genisligindedir. -Oda da bira adet banyo (dusakabin) bir adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da 2 tek yatak veya 1 çift kisilik yatak mevcuttur. -Oda tipinde 4 m2 genisliginde balkon mevcuttur. -Oda tipi ana binada yer almaktadir. -Bu oda tipinden tesisde 18 adet bulunmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi bulunmaktadir. 
Riverside odalarin tamami jakuzili degildir. Jakuzili odalar müsaitlige göre verilmektedir. 

DELUX ODA 
-Deluxe oda golf sahasi veya akarsu manzaralidir. -Oda 70 m2 genisligindedir. -Oda tipinde iki adet banyo mevcuttur biri küvetli biri dusakabinlidir. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da 1 adet çift kisilik yatak bulunmaktadir. -Oda da balkon mevcuttur. -Oda tipi ana binada yer almaktadir. -Oda tipinden tesisde 100 adet bulunmaktadir. –Oda içerisinde giyinme odasi mevcuttur. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda Küvet/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi,bir adet giyinme odasi bulunmaktadir. 

TERASLI FAMILY SUIT (Family Pool Suite with terrace) (Havuza direk girislli oda) 
-Oda Olimpik Havuz manzaralidir. -Oda 80 m2 genisligindedir. -Oda tipinde 2 adet ayri banyo (dusakabin) ve 2 adet wc mevcuttur. -Oda zemini Mermer ve yikanabilir dekoratif halidir. -Oda da bir adet çift kisilik iki adet tek kisilik yatak mevcuttur. -Oda da ara kapisi mevcuttur hol ile iki oda birlesmektedir. -Odanin 6-8 m2 terasi mevcuttur. -Oda konumu tesisdeki ana havuzunun kenaridir. -Oda tipinden tesisde 14 adet bulunmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi bulunmaktadir. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, , direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi, ücretsiz çay, kahve makinesi bulunmaktadir. Her Family Suite ara kapi ve hol ile birbirine baglanmaktadir. 

HAVUZ BALKONLU FAMILY SUIT (Family pool suite with balcony) 
-Oda Olimpik Havuz manzaralidir. -Oda 80 m2 genisligindedir. -Oda tipinde 2 adet ayri banyo(küvetli ve dusakabinli) ve 2 adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da bir adet çift kisilik iki adet tek kisilik yatak mevcuttur. -Oda da ara kapisi mevcuttur hol ile iki oda birlesmektedir. -Oda da balkon 4 m2 genisliginde balkon mevcuttur. -Oda konumu tesisdeki ana havuzunun kenaridir. -Oda tipinden tesisde 28 adet bulunmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, , direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi, ücretsiz çay, kahve makinesi bulunmaktadir. Her Family Suite ara kapi ve hol ile birbirine baglanmaktadir. 

DESIGN POOL VILLA (Kendine Özel Havuzlu Oda) 
-Odanin kendi bahçesi mevcuttur. -Oda 338 m2 genisligindedir. -Oda tipinde 2 adet ayri banyo(küvetli ve dusakabinli) ve 2 adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da bir adet ‘’king size’’ çift kisilik yatak mevcuttur. -Oda da ara kapisi yoktur. -Odanin kendine ait bahçesi var mevcuttur. -Oda tipi tesisin villalar bölümünde yer almaktadir. -Oda tipinden tesisde 7 adet mevcuttur. -Odanin kendine ait kendi havuzu mevcuttur. -Odanin özel hizmetleri mevcuttur ve oda 2 yetiskin için uygundur ‘’balayi çiftleri’’. 
Özellikler : Villalar kendisine özel bahçesi ile bir yatak odasi, bir salon, açik mutfak ve genis bir terastan olusmaktadir. Villanin kendisine ait özel açik havuzu ve özel güneslenme alanlari vardir. Buzdolabi, kasa, direkt hatli telefon, internet baglantisi, zengin minibar seçenegi, çay & kahve çesitleri sunulmaktadir. Yatak odasinda ve Salonda LED TV, genis banyo, WC/ Küvet, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi manüel iklimlendirme (Isitma & sogutma), odalar parke dösemelidir. Çocuklar için ayrica Blueray surround ve çizgi film verilmektedir. 

ANA BINA FAMILT SUIT 
-Oda tipi akarsu veya golf sahasi manzaralidir. -Oda 80 m2 genisligindedir. -Oda tipinde 2 adet banyo(dusakabinli) ve 2 adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da bir adet çift kisilik iki adet tek kisilik yatak mevcuttur. -Oda da ara kapisi yoktur hol ile iki oda birlesmektedir. -Odanin 4 m2 genisliginde balkonu mevcuttur. -Oda tipi ana binada yer almaktadir. -Tesisde toplam 40 adet ana bina familt suit bulunmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda mermer zemin dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi bulunmaktadir. 

CORNER ODA 
-Oda akarsu manzaralidir, otelin ön cephesini görür. -Oda 82 m2 genisligindedir. -Oda tipinde 2 adet banyo(dusakabinli) ve 2 adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da bir adet çift kisilik iki adet tek kisilik yatak mevcuttur. -Oda da ara kapisi mevcuttur. -Oda tipinde 4 m2 genisliginde balkon mevcuttur. -Oda tipi ana binada yer almaktadir. -Bu oda tipinden tesisde 8 adet mevcuttur. -Bu oda tipinin aile odasindan bir farki da özel bir manzaraya sahip olmasidir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi, ücretsiz çay kahve makinesi bulunmaktadir. 

MAJOR SUIT 
-Oda akarsu manzaralidir, otelin ön cephesini görür. -Oda tipi 82 m2 genisligindedir. -Oda tipinde 2 adet banyo(dusakabinli) ve 2 adet wc mevcuttur. -Oda zemini laminant parkedir. -Oda da bir adet çift kisilik yatak bulunmaktadir. -Odanin ara kapisi yoktur. -Odanin 4 m2 genisliginde balkonu mevcuttur. -Oda ana binada yer almaktadir. -Bu oda tipinden tesisde 10 adet bulunmaktadir. -Oda tipi bir adet oturma odasi ve bir adet yatak odasindan olusmaktadir. -Odanin havuza direk giris özelligi yoktur. 
Özellikler : Mini bar, Çay&Kahve Set-Up, LED TV, uydu ve müzik yayini, internet baglantisi, direkt hatli telefon, merkezi klima, kasa, parke zemin, banyoda dus/wc, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi, ücretsiz çay, kahve makinesi bulunmaktadir. 

EXCLUSIVE POOL VILLA 
Genel alani 360m2 olan bu villalar 2 yatak odasi, 1 salon,1 bakici odasi, açik mutfak ve genis bir terastan olusmaktadir. Villanin kendisine ait özel açik havuzu ve özel güneslenme alanlari vardir. Buzdolabi, kasa, direkt hatli telefon, internet baglantisi, zengin minibar seçenegi, çay & kahve çesitleri sunulmaktadir. Yatak odasinda ve Salonda LED TV, genis banyo, WC/ Küvet, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi manüel iklimlendirme (Isitma & sogutma), odalar parke dösemelidir. Çocuklar için ayrica Blueray surround ve çizgi film verilmektedir. 

SUPERIOR VILLA 
Superior Villalar 3 yatak odasi, 1 salon, 1 bakici odasi, açik mutfak, teras ve genis bir bahçeden olusmaktadir. 610 m2 genel alani olan bu Villalar, havuz kenarinda özel güneslenme alanlari vardir. Buzdolabi, kasa, direkt hatli telefon, internet baglantisi, zengin minibar seçenegi, çay & kahve çesitleri sunulmaktadir. Yatak odasinda ve Salonda LED TV, genis banyo, WC/ Küvet, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi manüel iklimlendirme (Isitma & sogutma), odalar parke dösemelidir. Çocuklar için ayrica Blueray surround ve çizgi film verilmektedir. 

PRESIDENTIAL VILLA 
Genel alani 2700 m²’den olusan Presidential Villa 5 yatak odasindan olusmaktadir, tüm odalarda banyo, WC, dus, baskül, makyaj aynasi ve saç kurutma makinesi, ebeveyn odasinda küvet, büyük salon, donanimli mutfak, yemek salonu, açik alanda barbekü imkani bahçe içerisinde cabana, 100 m²’lik isitmali açik yüzme havuzu, 2.000 m² genisligindeki bahçe, etrafinda nilüfer havuzu bulunan oturma alani, hamam, sauna, fitness aletleri, sahilde özel cabana, manuel iklimlendirme (Isitma & sogutma), güvenlik odasi, hizmetli odasi, bekleme odasi, 2 araçlik açik otopark bulunmaktadir. Çocuklar için ayrica Blueray surround ve çizgi film verilmektedir. 

Otel Konumu

Üçkum tepesi mevkii Kadriye’ye 3 km, Belek’e 6 km, Antalya Havaalani’na 30 km, denize 1200 m uzaklikta yer 
almaktadir.

Konsept Açiklamasi

HIGH CLASS HER SEY DAHIL 
High Class her sey dahil konseptinde olup; açik büfe sabah kahvaltisi, ögle, aksam açik büfe yemekler, çocuk büfesi, yerli-ithal alkollü ve alkolsüz içecekler, snack restoran servisi, pasta kurabiye çesitleri, dondurma servisi, oda servisi (03.00 – 07.00 arasi ücretsiz / 07.00 – 03.00 arasi ücretli) hizmeti sunmaktadir. 

Sabah Kahvaltisi 07:00 – 11:00 
Ögle Yemegi 12:30 – 14:30 
Aksam Yemegi 19:00 – 21:30 
Gece Büfesi 00:00 – 03:00 
Pastane 11:00 – 21:00 

Tüm yil boyunca hizmet veren tesislerin bazilarinda; 01.04 - 31.10 tarihleri arasi konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arasi konaklamalarda ise Kis Konsepti uygulanmaktadir. Yaz ve Kis konseptlerinde farkliliklar olabilir. Detayli konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarimizdan veya satis danismanlarimizdan alabilirsiniz.

Aktivite Açiklama

Küçük misafirler için çocuk havuzlari, çocuk kulübü (03-13 ve 14-17 yas), bebek arabasi ücretli, bebek telsizi (ücretli), özel çocuk sovlari, sahilde çocuk alani, çocuk büfesi hizmeti mevcuttur. 

ÜCRETLI AKTIVITELER 
Boat a la carte restoran, Privado a la carte restoran (Privado restoran Family Pool Suite ve Villa misafirler için ücretsiz olup, diger oda tiplerinde konaklayan misafirler için ücretlidir.) tiplerinde konaklayan misafirler için ücretlidir), 
bowling, oyun makineleri, PlayStation, deniz bisikleti, kano, jet-ski, sörf ve katamaran, banana, parasailing, özel yüzme dersleri, motorlu su sporlari, dalis dersleri, su kayagi, bebek telsizi, bebek bakicisi, masaj ve hamam hizmetleri, cilt 
ve vücut bakimi, kuaför, özel tenis dersleri, raket kiralama, saha isiklandirmasi, sport shop, golf concierge hizmetleri, özel fitness programlari,bebek arabasi ücretli aktivitelerdendir. 

ÜCRETSIZ AKTIVITELER 
Balik, Italyan, Türk a la carte restoranlar (rezervasyonlu), villa misafirlerine ücretsiz havalimani transferi, plajda semsiye ve 
sezlonglar, Latin ve Oryantal dans kurslari, show ve akrobasi gösterileri, canli müzik, sinema, konsept partiler, kültürel aktiviteler, açik hava gece kulübü ve disko, dart, masa tenisi, plaj voleybolu, basketbol, boccia, yoga ve pilates dersleri, aerobik, su jimnastigi, su polosu, rüzgar sörfü (lisansli), Türk Hamami, buhar banyosu, sauna, kar odasi, macera dusu, fitness salonu, tenis kortu, voleybol ücretsiz aktivitelerdendir. 

Plaj Açiklamasi

Plaja Ulasim Otelin Plaja mesafesi 1200m olup, ulasim nehirden ve karadan özel vasitalar ile saglanmaktadir 
Besgöz Nehri Sinir (700 metre uzunlugunda nehir sahili) Plaj Konumu ve Uzunlugu: 1000 m. uzunlugunda Özel Plaj

Özellikler

A La Carte Restoran..

Açik Restoran*

Açik Yüzme Havuzu

Animasyon

Araç Kiralama*

Asansör

Bar

Basketbol

Bilardo*

Bowling*

Buhar Odasi

Çamasirhane*

Çocuk Bakicisi*

Çocuk Havuzu

Dart

Denize sifir

Disko

Doktor*

Fitness Center

Hamam

Havaalani Servis*

Jakuzi

Kablosuz Internet

Kapali Yüzme Havuzu

Kuaför*

Kuru Temizleme*

Market*

Masa Tenisi

Masaj*

Mini Club

Motorlu Su Sporlari..

Oda Servisi*

Otopark

Oyun Salonu*

Özel Plaj

Plaj Voleybolu

Sauna

Sinema

SPA Merkezi

Su kaydiragi

Tenis Kortu

Tenis Kortu Aydinla..

Toplanti Salonu

Uyandirma Servisi